Benelli Kup 2021

Benelli Kup 2021

U organizaciji Streljačkog kluba Target iz Vižinade održan je Benelli kup 2021.
Kup se sastojao se od 5 kola, za finalni poredak zbrajala su se tri najbolja rezultata. Prvih šest natjecatelja nagrađeno je sa vrijednim proizvodima iz Benelli asortimana i poklon paketom Histris proizvoda. Želimo se zahvaliti našim sponzorima Ritoša Trgovine d.o.o., Benelli s.r.l., Histris d.o.o. i Hrvatskom lovačkom savezu na pomoći u organizaciji natjecanja. Također se zahvaljujemo svim sudionicima na sudjelovanju.

U nedjelju 26.09.2021 završen je turnir u lovnom streljaštvu pod nazivom “BENELLI KUP” u organizaciji novootvorenog civilnog strelišta Ritoša Target. Natjecanje se sastojalo od pet kola gdje je bilo potrebno spaliti 5 hitaca u metu srnjaka iz sjedećeg stava s naslonom i 5 iz stojećeg stava sa štapa uz ograničeno vrijeme od 5 minuta po stavu.

Pobjednik turnira se birao tako da se zbrajao rezultat od tri najbolja rezultata kola po natjecatelju. Pobjednik turnira je Virovitičanin David Špoljarić s osvojenim 1. mjestom u prvom i 1. u drugom kolu te osvojenim 3. mjestom u petom kolu, skupio je dovoljan broj bodova za osvajanje turnira.

Mario Nemet s osvojenim 2. mjestom u drugom kolu, te osvojenim 5. mjestom u četvrtom kolu i 6. mjestom u petom kolu pripalo mu je 6. mjesto u ukupnom poteku.

Tomislav Špoljarić bez obzira na dobre rezultate iz trećeg kola gdje je osvojio 5. mjesto i četvrtog kola 6. mjesto, nije se uspio naći postolju ukupnog poretka.

Cijeli turnir je bio popraćen vrijednim nagradama a najboljem je pripala lovačka poluautomatska puška BENELLI ARGO. S obzirom na to da streljački klub “New Team” djeluje nekoliko mjeseci ovo je njih izniman uspjeh.

O autoru

admin administrator